2009. május 07. 21:11 - NGcs91

Where is Here

Első csekkdisszáutnak talán meg is teszi;)

Aki ismeri a T-Free Recordings-t, tudja, hogy a free, nem csak freestyle, hanem szó szerint ingyenes dubplate minőségű zenék kiadója. Keményvonalas technoid drum and bass a leosztás náluk, remek kiadó, sok kezdő producer bölcsőjeként szolgál. Fog szolgálni, valószínűleg. Kezdők mellett Asphexia Predeath című trekkje is itt érhető el (T-FREE045), amiből a testvérpártól megszokott módon nem sajnálták a dobokat, igazi újmódi technoid módjára. Stereotype, Kaiza, Amex, Zardonic komáknak is van pár dubjuk kiadva, a valamivel ismertebbek közül. Na térjünk rá a mai menüre, Ószakai technoid duó Gravity Zero bemutatkozó tunejára, Where Is Here c. trekkre.

Japán újoncok eszméletlen hangzást pakolnak elénk, amen break igazi technoidban. Ipari, és olyan tune, ahol már az elején olyan intenzív, hogy azt hiszi az ember, ez a sebesség lesz végig.
 

http://www.trio-music.de/mp3/t-free/T-FREE048__Gravity_Zero_-Where_Is_Here.mp3
 

Remélem a címkék rendezésére majd ki lehet valami pofásat alakítani itt;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ngcs.blog.hu/api/trackback/id/tr411108854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása